Description
Tamburi tenderizare / tamburi taiere fasii carne
Aparatul Spikomat pentru format frigarui cu dimensiuni si aspect uniform este de fapt o cutie din inox cu fante in peretii laterali si un capac de presare cu 72 gauri pentru introducerea betelor din bambus pentru frigarui. Fellile de carne (pot fi diferite tipuri de carne in amestec: porc, vita, pasare) si legume se aseaza in cutia din inox, in straturi unele peste altele – dupa imaginatia sau cerinta clientului, se fixeaza capacul deasupra continutului, se introduc betele de bambus dupa care se taie carnea trecand prin fiecare fanta, pe lungime si latime. Taierea se face cu un cutit cu lama lunga si ingusta ce poate trece prin fantele aparatului. Avantajul acestui aparat fata de formarea manuala a fiecarei frigarui in parte (prin introducerea bucata cu bucata a carnii si legumelor) este dat de aspectul uniform al frigaruilor ce rezulta cu latura de 2.5 x 2.5 mm si al obtinerii simultane a 72 frigarui cu greutate de 120g – 180g. Dimensiunile betisoarelor de bambus (sau fag) sunt de 3.2×250 mm. Capacitatea de incarcare a aparatului poate diferi in functie de model si in functie de greutatea dorita a frigaruii, intre 8.6 – 12.9 kg carne si legume.
Tamburi tenderizare / tamburi taiere fasii carne
Cod Produs: | Spikomat F_S 72 |
---|---|
Material: | Inox |
Capacitate: | 72 frigarui |
Str. Verzisori Nr. 45, Sector 4, Bucuresti
contact@utilaje-carne.ro
0745 549 114
Reviews
There are no reviews yet.