Additional information
Cod Produs: | Cod Produs: |
---|---|
Material: | Inox |
Alimentare: | Pneumatica |
Productie orara: | 600 frigarui/ora |
Orice carmangerie si cu atat mai mult orice restaurant sau firma de catering poate adauga in portofoliul sau de produse un produs foarte solicitat si pe masura de gustos: frigarui din bacon. Frigaruia obtinuta are un aspect deosebit in vitrina, fiind un produs atractiv pentru ochiul clientului. Este adevarat ca acest produs se poate obtine foarte simplu si usor prin modelarea/infasurarea manuala prin rasucire a unei felli de bacon (crud sau marinat) taiata subtire dar cand vine vorba de cantitati mai mari, va recomandam aparatul de format frigarui bacon Wrapping Master KK2006. Acest aparat este alimentat pneumatic (nu necesita conectare electrica) folosind aprox. 450 litri aer/ora si poate forma pana la 600 portii frigarui/ora in functie de operator. Viteza de rotatie poate fi ajustata in functie de abilitatile operatorului. Axul ce roteste felia de bacon se opreste foarte usor la supra-sarcina, astfel incat nu exista nici un pericol pentru mana sau in cazul agatarii halatului operatorului.
Cod Produs: | Cod Produs: |
---|---|
Material: | Inox |
Alimentare: | Pneumatica |
Productie orara: | 600 frigarui/ora |
Str. Verzisori Nr. 45, Sector 4, Bucuresti
contact@utilaje-carne.ro
0745 549 114
Reviews
There are no reviews yet.