Search
Close this search box.

Feliator SCHARFEN E 2000

Categorie produs :

Feliere manuală pentru supermarketuri și delicatese
Ideal pentru felierea produselor alimentare mari, de ex. șuncă și bucăți mari de carne

Description

Placă de oțel pentru protecție suplimentară
Extrem de robust și de întreținere redusă
1 an garanție

EXECUȚII SPECIALE

– E 2000 S
Ideal pentru felierea șuncă și bucăți mari de carne. Cu trăsură mare.
Versiune teflon la cerere: (lama cu diametrul de 330 mm, lungime / înălțime de tăiere: 260/225 mm

– E 2000 Teflon
Ideal pentru felierea brânzei și a cărnii proaspete. Căruciorul, placa de grosime, protecția lamei și lama sunt teflate. Feliere ușoară și precisă, fără murdărie sau lipire. Avantaj suplimentar: rapid și ușor de curățat cu o cârpă uscată. Pentru toate celelalte detalii tehnice vezi modelul E 2000. Feliere ușoară și precisă, fără pete sau lipici. Curățare rapidă și ușoară cu o cârpă uscată.

– E 2000 Pâine
Ideal pentru toate tipurile de pâine, cu lamă dințată 300 mm , la cerere este disponibil Teflon la execuție. Pentru toate celelalte detalii tehnice vezi modelul E 2000.

PRINCIPALII CLIENȚI
Supermarketuri, măcelării, hoteluri mari.

Additional information

Dimensiune generală

720 x 525 x 540 mm

Spațiu necesar

550 x 385 mm

Lamă

Diametru 300mm, sol gol, cromat inoxidabil, calitate ascuțită, lama dințată pentru tăierea pâinii disponibilă

Grosimea feliei

0-27 mm (infinit variabil)

Lungime de tăiere

270 mm

Înălțimea tăierii

210 mm

Nivel sonor

<70 dB (A)

Dispozitiv de ascuțit

amovibil

Greutate

51 kg

Voltaj

Trifazat sau monofazat, tensiune și cicluri, după cum este necesar

Cerință de putere

0,35 kW

Igienă

Toate materialele care intră în contact cu produsele pentru tăiere sunt 100% oțel inoxidabil, componente ușor de curățat

Putere de tăiere

Transmisie de 98% a puterii către lamă datorită transmisiei directe a angrenajului

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Feliator SCHARFEN E 2000”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Form Demo (#6)