Additional information
Cod Produs: | MTCG01 |
---|
Marcator termic cu gaz pentru marcarea carcaselor de animale abatorizate. Se realizeaza la comanda, dupa macheta dorita de fiecare beneficiar – cu datele proprii de identificare ale unitatii de abatorizare. Marcarea termica a marcii de sanatate se face direct pe pielea animalului si ramane definitiva in orice conditii de temperatura si mediu. Marcarea termica a carcaselor se face in special cand este necesara congelarea carcaselor pentru o depozitare indelungata sau transport la mare distanta. Pentru conditiile de umiditate excesiva specifice abatoarelor, pentru siguranta exploatarii se recomanda utilizarea marcatoarelor termice pe gaz, existand insa si alternativa electrica a acestora. Marcatorul termic contine stanta personalizata cu marca de sanatate, furtunul de conectare la butelia de gaz, regulator de presiune si robinet pentru reglarea intensitatii flacarii ce incalzeste stanta. Firma Tehno Food livreaza si tus alimentar pentru marcarea clasica prin stampilare a carcaselor in abatoare, in urmatoarele culori aprobate conform legislatiei sanitar-veterinare in vigoare: Rosu Allura AC E129, Blu Brillante FCF E133, Brown HT E155. La cerere putem furniza si stampilele de aplicare a marcii de sanatate.
Cod Produs: | MTCG01 |
---|
Str. Verzisori Nr. 45, Sector 4, Bucuresti
contact@utilaje-carne.ro
0745 549 114
Reviews
There are no reviews yet.