Search
Close this search box.

Mașină de marinare SCHRAFEN HR 2035

Categorie produs :

Ideal pentru marinarea de calitate superioară și condimentarea cărnii, peștilor, a sărurilor etc.
Efectul de vid permite condimentului să pătrundă în produse

Description

CARACTERISTICI
Calitatea alimentelor este rafinată, carnea devine fragedă și suculentă
Scalabil cu două tobe suplimentare
1 an garanție
Amestecul, se amestecă și se masează (cu sau fără vid), se aerează sau se degerează,, se marinează, se rostogolește și se rumegă atât de ușor încât aspectul cărnii rămâne neschimbat.
▹ Prin acest proces marinatele și condimentele pătrund în centrul cărnii.
Carnea proaspătă (bucăți sau felii) devine fragedă și suculentă, produsele de pește și fructe de mare vor fi îmbunătățite.

OPȚIUNI DE PERSONALIZARE
– Mașină suplimentară
Ideal pentru feliat brânză și carne proaspătă. Căruciorul, placa de grosime, protecția lamei și lama sunt teflonate.
Feliere ușoară și precisă, fără murdărie sau lipire. Avantaj suplimentar: rapid și ușor de curățat cu o cârpă uscată.

PRINCIPALII CLIENȚI
Supermarketuri, hoteluri și restaurante, cantine, măcelării, laboratoare alimentare.

Additional information

Dimensiune generală

580 x 430 x 430 mm

Spațiu necesar

430 x 330 mm

Nivel sonor

<70 dB (A)

Greutate

35 kg

Voltaj

Monofazat, tensiune și cicluri, după cum este necesar

Cerință de putere

0,35 kW

Igienă

Toate materialele care intră în contact cu produsele alimentare sunt 100% din oțel inoxidabil, chicana este ușor de îndepărtat din tambur. Curățarea tamburului durează doar 5 minute, deoarece nu există margini sau șuruburi în interior.

Selectarea programului

11 programe prestabilite care vor fi adaptate individual. 1 program manual. Timp de 15h pentru a porni un program – încărcați tamburul seara, scoateți produsul gata dimineața.

Tobe disponibile

25, 35, 50 litri tambur, max. greutate de umplere 13,22,30 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mașină de marinare SCHRAFEN HR 2035”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Form Demo (#6)