Cutit dezosat bacon Giesser 6608

Categorie produs :

Cutit Giesser pentru dezosat bacon, cu maner la 90° – este un cutit special ce usureaza munca macelarilor. Astfel, lama cu tais este trecuta pe sub coasta si prin simpla tragere pe lungimea coastei carnea este desprinsa de pe os, acesta ramanand curat. Efortul si timpul pentru dezosare in acest mod este mult redus, marind astfel productivitatea. In functie de marimea coastelor (si a tipului de animal procesat) lamele pot avea latimi de 14 – 16 – 18 – 20 – 22 mm si se pot folosi pe acelasi maner prin simpla inlocuire (se prind cu suruburi).

Description

 

Additional information

Cod Produs:

6608

Tip Lama:

Lama schimbabila de 14, 16, 18, 20, 22 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cutit dezosat bacon Giesser 6608”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Form Demo (#6)